dålig med bilder

Hej mina vänner!

Jag har kommit på att jag måste skärpa mig o ta fler bilder, men som sagt jag är ingen foto människa som går o knäpper bilder på vad som helst o hela tiden. Sen har jag tur att andra gör det istället...hihi!
Nu är det snart exakt en månad kvar till julafton och jag har inte handlat nåt, det är skumt men från och med fredag blir det julklapps jakt! Sen slå in o pyssla o lyssna på julmusik..kan det bli bättre? Nopp!

Egentligen ahr jag inte så mycket och berätta om.
Jo förresten Var på kryssning i helgen med vännen N, gud vad kul vi hade..skratt o dans, god mat o drinkar, vin o allt!

Just nu är mitt liv på topp även fats jag halka o skit från cyklen, men den är låst nu fram till april sen får den titta ut i dags ljuset igen!

Nu ska jag laga mat...

Ha så bra mina vänner.

Puss o kram


Livet är orättvist

   
R.I.P. Anni.. vila i frid.

http://gt.expressen.se/nyheter/1.2213215/vastsvenska-mordad-pa-sin-smekmanad


/


Inte långt kvar..

Det är inte alls långt kvar nu till jul.
Klappar ska inhandlas, julpyntas som är ett måste tycker jag för o få stämningen.
Jag börjar känna mig lite krasslig i halsen och näsan. Nåt fel är det, precis tryckt i mig "Kan jang" och panodiler, känner mig lite febrig. 6veckor kvar till lovet och alla mina helger är uppbokade så kan inte bli bättre.

Egentligen har jag inte så mycket mer o ksriva om men det finns folk som väntar på att jag ska uppdatera oftare och ska väl försöka skärpa mig.
Idag ska jag o syster gå en sväng på stan för o kolla på nya stövlar åt mig, mina har gått sönder. Frågan är vad det kostar att laga dem för jag älskar dem med.

Nu ska jag fixa mig.. ha en bra dag mina fina vänner!

Puss o kram 


RSS 2.0