Sista arbetsveckan

Nu är det inte många dagar kvar på arbetsveckan. Endast två, idag och på torsdag sen efterlängtad jullov.

Fixar med pacningen, flytten osv. Lite sorgligt att flytta för jag trivdes så bra här inne mitt i centrala Örebro. Mitt stadsliv är över och pilarna o gps visar mot landet. Ska bli så underbart o ha de där sitt egna hus och kunna gör ahur man vill. Hög musik utan att nån störs. Nästa år ska det julpyntas, i år har jag ingen julkänsla alls för jag brukar pynta här hemma älskar de där små tomtarna, ljusen som lyser upp hemmet. Fast jag är inte så förälskad i snö ;) men bara till julen är det okej sen kan jag vara utan.

Kan inte ens föreställa mig mitt liv i huset. Vakna på morgonen o njuta av en kopp latte o frukost på altanen på somrarna. Bjuda över kompisar på grillkvällar. Sjunga singstar, laga mat i ett stort kök. Blanda drinkar med is från frysen som jag aldrig behöver hålla koll på. Finns alltid is där. Mitt dressingroom så jag kan njuta av mina kläder, skor väskor :)
På vintrarna när jag är ledig o kan njuta av öppna spisen med ett glas vin/te/kaffe de jag önskar är fatboy. Vill så gärna ha det..även en kaffemaskin utan kapslar men som man kan få en kopp kaffe från.
Ni ser, jag har varje årstid att njuta.
Vet ni vad? ni mina vänner är alltid välkomna till mig och dela denna känslan med!

Nä, nu ser jag att tiden rinner iväg.

Måste fixa mig snabbt o sen är det mat på stan o sen möte på jobbet o bio med eleverna ikväll!

"Va rädd om dina nära o kära, visa dem din uppskattning för dem. med en blomma, choklad eller ett snigel brevs post"



Kramar om*


Packar för fullt!

Det är intensivt o packa. Inte lätt alltså, man får ju ångest för alla saker man har och ändå är man inte nöjd! Vad är det för värld vi lever i liksom? Många i U-länder är nöjda om dem har mat och tak överhuvidet o de i sopsäckar.
Måste börja uppskatta de jag har alltså...packning tar aldrig slut, där man kan gömma massor med saker tar ju evighet. Bokhylla, skåp osv. Har tre lådor kvar så kan packa dem med sen så är det bara o be Daniel om fler lådor. Han har hela förrådet fullt.

Hittade massa goa bilder medan jag packade, otroligt kul emellan åt! Nepp nu ska jag fortsätta. Petra kommer förbi en sväng o pratar med mig!

Ha en fortsatt trevlig kväll mina vänner.

"Uppskatta de du har"

Pusss


Flyttstädning

Nu har jag ringt o ringt efter en bra o billig flyttstädning o hittade en kanon bra hoppas jag. 800 kr för städ efter RUT-avdrag.
Nu är det en sak mindre o fundera på. Nu är det bara o koncentrera sig på packning och organisera sig på det.

Ville bara säga detta.

Glöm inte att ingen kan läsa dina tankar så säg vad du känner och tycker"

Kramis från mig


Ingen energi

Jag är totalt slut i allt, då menar ajg precis allt. Orkar inte ens packa orkar knappt gå till jobbet och orkar knappt till nåt. Jag vill ha energi, kan nån ge mig det nu!! På fredag ska jag få massage med syster och det ska bli så mysigt o skönt hoppas bara de hjälper.

Nu har första snön kommit och jag är väl sådär till det, hade klarat mig dock så väl o gott utan snö denna vintern. Men så är det. Jag måste upp till vinden o hämta mina vinter stövlar och det är väl de som är jobbigt. Jag tror jag packar ner mina andra skor o ger mig in i duschen o går upp till vinden o hämtar saker.

Är sugen på gå in i någon affär men ska börja jobba klockan 13.00 idag så hinner inte så mycket till nåt.
Knakse sticker tidigare till jobbet o tar lite julbords rester istället :)
Nu skyndar jag mig!

Kraam fina ni där ute..
Ge mig tips på energi


RSS 2.0