Stockholm

På fredag ska jag åka en shoppingtur med min syster till Sthlm. Ska bli faktiskt mysigt och bara gå och shoppa. Mitt smink som ajg brukar köpa från Mist Stockholm har bommat igen här i Örebro, närmaste stad är Västerås, Norrköping och Sthlm. Så nu får det bli Stockholm. NK har super god marmelad med clementin o saffran som dem endast bara gör till julen. Sen blir det lite ebsök på inredningsbutiker.

Önskar bara att min vän Tina bodde kvar där. Saknar henne så enormt massor! Det är liskom hon o jag i Stockholm när jag är där. Kan inte åka genom staden utan o besöka henne. Miss u!!!

Nu är det inte alls många veckor kvar till jullov, flytt. Kan säga att det känns, har bara packat dock en kartong. Men det kommer!!

Nopp nu ska jag lägga mig i sängen o läsa lite eller spela spel! Imorgon mot träning :)

Sov gott och dröm sött fina du!
Glöm inte att du är unik och det finns ingen som dig i hela världen, va stolt och glöm inte att berömma dig oftare och köp dig nåt fint och uppskatta det min vän! Kärlek

Puss o kram

Tack fina ni mina vänner som uppskattade mitt vykort! Ni är bäst i hela världen!
Jag är glad att jag får vara en del av era liv. Ni finns alltid i mitt liv!


Uppdatering

Tyvärr har jag tappat intresset för o blogga här. Vet inte varför men det kanske kommer sen igen.
Händer inte så mycket i mitt liv förutom att man jobbar, träffar vänner och försöker äta gott emellan åt. Just nu känns allt så stressigt fram till flytten, men det kommer lugna ner sig.

Idag ska jag o Daniel mysa med smördegsbakad kassler med ugnstekt potatis o sallad till. Förrätt tänkte jag lyxa till med Honungsmelon med parmaskinka o lite sallad.

Nu så ska jag springa ner till tvätten.

Puss o kärlek :)


RSS 2.0