Smått o gott

Igår var jag hemma hela dagen och knappt gjorde nåt, sov, åt,sov åt i nåra omgångar. Bokade mig spinningpass som gjorde susen :) Svettigt tungt men skönt efteråt. Det regnade hela dagen igår, tycker synd om O-ringarna som gör sina aktiviteter utomhus. men vad är regn när det finns regn kläder.. :)
På kvällen gjorde jag lite plock mat bland annat med räkor, chorizo korvar, olika ostar, vindruvor, vitlöksås, dolmades, lite bröd och sist men inte minst mina favoriter som är marinerade vitlök från Ridderheims.. passar så bra till plock mat..Älskar i alla former av plockmat! :)

Tränar nu till Blodomloppet som är den 19:e augusti. Förra veckan hann jag med sex dagar men det är för att jag ska få upp tekniken om hur man ska orka springa hela rundan. Good luck säger jag..
Kan nog vara bra om man vill leka "ta fatt" leken med sina barn eller syskon barn i framtiden..*fniss*

Nu är det tre korta veckor kvar tills semestern är slut och där med jobba hårt fram till vecka 51..uscha! Vill inte ens tänka på det..
På söndag bär det åt mot Göteborg med några vänner..(N som är som en syster för mig) ska bli så kul.. ser jag framemot!)

Det jag skrev för några inlägg sen så går det framåt.. :) the life.

Nu ska jag dammsuga lite snabbt för imorron kommer min vän Tiniz..vi ska ha så kul.. prat, mys, halleluja på Strömpis i hope :)

Ha så gott mina vänner!

Puss o kram miss smått o gott


(Bilden är tagen i Turkiet 2010-07-02)

Tröjan

 

Den här köpte jag från Gina tricot idag :) så höst mysig är den!

 


Shopping tur

Idag var jag en sväng på stan med vännen P, tack för lunchen. Du är så go :)
Hem fick en sån här följa med mig..bilden vill inte komma in lägger upp den sen! :)
Kan det bli bättre? :)

Nu väntas en paj i ugnen och ska snart krypa ner i soffan med et glas vin och en film.

Önskar alla mina vänner en trevlig fortsatt lördag kväll!

Puss o kram miss shopping :)

Nu hände det...

 

Nu är jag glad... :)

Men mina hjärnceller blev sönder skrapade av allt analyserande och tänkande.

Ni kanske får veta vad det är..senare! :)

Nu ska jag lägga mig framför min nya Tv som jag köpte idag.. :)

Ha det bra vännen.

Puss o kram Miss happy

 


Morots paj

Igår bjöd Tessan mig på morots paj. Först tänkte jag vad är detta för trams men blir väl gott. Den var sååååå otroligt god, lätt att göra och bjuda på så alla gillar den. Den måste ni prova nångång. Här kommer receptet..vet bara vad det ska vara i.

Rivna Morötter
Arlas tomat och basilka cream fraiche
köttbuljong alt grönsaks men mer smak i kött.

Stek allt i en stekpanna och sen häll det över paj skalet som du har gjort innan. Granera med fetaost kuber om man gillar det. Servera detta med en grönsallad till. Så himla gott!! Prova!!

Just nu är mna hjärnceller så sönder malda så jag får tok spel snart..
hoppas det händer nåt snart.....

Puss o kram

krasslig

(Google)

 

här har det varit sen ja kom hem från Turkiet och var så även natten till fredagen med, det höll på så hela tiden typ. Nu har det varit så sen i fredags men ibland något bättre. Men blir det inte bättre inatt då ringer jag vc imorgon. Har googlat och det står att det kan vara salomonella.. *urkh*

 

Resan i övrigt var väl okej, kom ner till Turkiet på lördag kväll med en stor svullen fot av alla bromsbetten, så har legat högt med foten i flera dagar och kunde inte gå länge på kvällarna. Annar i övrigt ett okej land, väldigt jobbiga människor som inte låter folk få vara ensamma eller bara kika lite. Så det har varit lite jobbigt.

Bästa upplevelsen var ju som sagt hamham..det slog allt..trivdes så bra i det! Turkish bath och sen hel kropps massage och en ansiktsmask som jag hade kunnat hoppa över.

Men nu är det skönt o vara hemma, det är varmt iallafall. Skulle ha tränat men vilar eftersom magen säger att jag ska göra det.

 

Vi hörs!

På återseende..

Puss o kram miss krasslig


RSS 2.0