Konstigt

Ibland fattar jag inget. Men när jag läser efterhand mina inlägg så upptäcker jag jämt stavfel/grammatikfel och allt! hihi...Måste skärpa till mig. Hur ska jag förbättra min svenska? Inte för att jag stör men kanske andra som märker? Vännen Tina ska jag fråga för hon är min förebild när det gäller svenska språket. Hade alltid henne som kunde rätta mina uppatser, tentor på universitet! Underbara du..saknar dig massor.

På lördag ska jag på en indisk fest men har beslut ångest om vilken färg jag ska ha på min sari. Ljusblå eller limegrön? Är sugen på dessa färger eftersom jag vill ha våren nuuuu!!!

Idag har jag köpt en häng biljett på Ikea..kommer nog strotsa omkring där halva dagen..i think!
;)

Nu ska jag äta frukost.

Juste igår köpte jag en underbar god balsamico cream (icas egna som kostar runt 44,50:-) som jag hade ringlat över mina ostar och goda chark tillbehör och lite marmelad till det gjorde sååå gott! Glömde ta bild på det..men gör det nästa gång!

Önskar alla en underbar dag!!

På återseende


puss o kram miss konstig

Påsklov

Idag börjar mitt påsklov efter ett utvecklingssamtal med chefen. Hoppas det går bra. Började med att jag glömde papprerna. Har jobbat tok mycket sista veckan eftersom vi har haft utbildning med. En MI utbildning det är motiverande samtal och vardagssamtal. Intressant men mycket har jag redan i bagaget från universitet och då kändes kursen lite lättare.

Ikväll skulle jag bara behöva krypa ner framför tv:n med ett glas vin och en bra film. Men vill ju så gärna träffa mina kollegor och sen är det ju lov ändå i 10 dagar som jag kan vila upp mig till sen.

Imrgon åker jag o bror till Stockholm för o lyssna på en indisk artist ska bli så himla kul. En förfest/mingel/middag innan den börjar och sen lite efterparty när det tar slut vid 00.00 tiden. Bra förfest! :)

På lovet ska jag träffa vänner som jag inte sett på årtal fast man bor i samma stad :s pinsamt men det blev så av privata orsaker. (mitt ex kompis flickvän) ;)

tvätta fönster, torka skåp, ta fram kläder som jag vill sälja sånt kul blir det!

Nä..nu ska jag ladda mina ballar!
Så jag vet vad jag kan säga *skryt skryt*

Puss o kram miss påsklov


Girl fight


Idag åkte jag en sväng med mamma o bror till Marieberg för och byta min nya vinter jacka. Till större storlek. Expediten sa att dem var små i storlekarna. Så bytte och blev sugen på glass. Då blev det att inviga årets nyhets glass "Tuggummi glassen tuttifrutti" från GB..yummi så gott! ibland vill jag vara barn.. ;) men favoriten är ju fortfarande lakrits puck!
Brorsan påminde mig om ett besök till "Stadium Outlet" why not tänkte jag. Länge sen jag var där och behöver alltid nya motivation till och träna. Titta in dem där skorna lääääänge och prova och höll o kartongen. Plötsligt när jag skulle prova den andra så fanns den inte där. Frågade killen som jobbade där om han hade sett den andra och han sa "Säkert nån som har lagt den nånstans, bara o leta damen :)" jaja, till slut hittade jag den hos en kvinna. "Jaha" tänkte jag.."ska du ha den frågade jag henne.. "ja det ska jag" Då¨säger jag med "jag med" då blev båda skumma och bara glodde och hon fortsatte prova tusen andra skor medan jag gick efter henne typ med ena skon o kartongen. Efter 30 min gav jag upp, frågade killen som jobbade nu får du hjälpa mig. han kunde ju inte göra nåt coh ville inte att vi skulle hamna i bråk. Men jag gav inte upp men föreslog ändå om lottning men då sa hon att "Du kan ta den för du har kartongen, jag får hitta en annan" Tack sa jag och gick..muttrade för mig själv jävla kärring!

Tycker liksom så att vet man att man är på en outlet så finns det inte så många storlekar kvar och tro mig jag vet, har varit på så många förut. Så man ska ta kartongen även om man inte är säker. Annars kommder det såna som den där kärringen..bläää! men jag är nöjd :)

skorna ska användas flitigt nu i vår!

Puss o kram miss girl fight ;)


Lush

Jag älskar Lush produkter www.lush.com i söndags så fick tre saker följa med mig hem som:



Första bilden är som badkul fast man kan dela den i 3-4 delar och slänga i badkaret och den luktar choklad med kola :) den andra är läpp scrub som man skrubbar och efteråt så slickar man upp sockret ;) perfekt, smakar bubbelgum! Dryg som bara den..den rekomenderar jag så starkt! Andra bilden är som första fast denna är candy-bubbelgum/tuttifrutti. Ska prova i veckan..andvänder nu som doft i badrummet. Bara och stänka lite vatten på så osar det doft! Perfekt om man vill att badrummet ska lukta gott!

Snart är det påsklov och nu i helgen jobbar jag sen en veckas jobb med utbildning och sen LOOOOOV!! Ska på konserten..längtar!

nej nu ska jag ut i solen och njuta..

Puss o kram miss Lush

Våren

 (Bild:Google)

Åh nu känner man att våren är på väg hoppas det bara håller sig för jag är trött på snön nu. Igår så halka jag och det kändes inte så roligt precis. Har världens träningsvärk plus att jag slog i mig. Så nu vill jag ha vår. När jag var i London så hade vi fint väder hela tiden vilket gjorde att jag fick redan våren då.

Den här våren har jag mycket o se framemot. Ska på en konsert den 27 mars vilket jag ser framemot att få göra i med att det är en indisk sångare som kommer hit ifrån Indien.
9-11 april är det en weekend i Göteborg, det längtar jag efter också. God mat och shopping, hotell och massa prat.

Åh jag hör fåglarna där ute :)) men det är grått!! sooooleeen var är du??!!

Men snart är det helg..jobba idag bara!

vet ni vad snart är det påsklov.. *fniss* vilket jag längtar efter!

igår var jag på en givande utbildning som jag tror ska vara bra. Känns bra iallafall. I ett år.. :) wieee!

nepp nu ska jag göra nytta..vi höres!

ha en underbar dag..
Puss o kram miss vår



Lite små glad

Jag befinner mig i ett stadie där jag är glad men trött. Det slemmar fortfarande från näsan och halsen, men jag har slutat att ta nässpray! :) försöker leva ett liv utan den, funkar skapligt nu. Men i London var det katastroff med alla avgaser.
Jag är sugen på London igen om jag hittar en billig resa så kommer jag åka dit i sommar igen en vecka. behöver bara betala resan sen mina shopping saker.

3 veckor kvar till påsklovet.
Ska inte göra nåt alls. Bara vara ledig och njuta.

vad ska ni göra på påskhelgen?


Puss o kram från miss små glad


Im back!

Back from Uk now..had a really great time with friends and relatives..
I did a big big big shopping 4 par of shoes, many clothes and krims krams from primark, new look so on.

Min förkylning har inte släppt än..är täppt i näsan ska nog söka en farbror doktor..kankse bihåls tjafs eller nåt.

Uppdaterar när jag är redo och tipp topp!


Puss o kram miss tired


RSS 2.0