Så mkt igen

Nu är det bara tre veckor kvar för att huset ska bli klart och besiktning för den. Tiden bara rinner iväg som bara den. Förra söndagen hände en tråkig sak i min familj. Mamma fick en liten stroke så det har varit mycket att ta hand om o sjukhus besök varje dag. Mamma är en stark själ så hon kämpar o kämpar men det är jobbigt o se henne så trött o förvirrad i många lägen. Men nu är det bara o bli frisk o få henne hem för gott o inga permisar.
Hon ska rehabilitera sig o få styrkan o kordinationen tillbaka.

Huset är så gott som bra :) idag ska dem jobba övertid, duktiga dem är!
Köpte semlor till dem i fredags för att dem skulle bli uppmuntrade till arbetet och det var bra gjort för dem var super glada i fredags vilket är bra o kul.
Skåpen i köket är klara :) ser ut som ett kök liksom så mysigt o härligt! hihi :)

Nää nu ska jag packa ihop o åka in mot Örebro. Ha en skön dag!

"Va rädd om dina nära o kära"

Puss o Kram


Nu äntligen ro

Hej fina du!

Nu äntligen är det lite ro i mitt liv efter all packning, jul, flytt o besiktning av lägenheten. Hade trott allt skulle vara klart förra veckan men tyvärr var hon som besikta från Miljöteamet en sat kärring! Aldrig i hela mitt liv mött på nån så känslolös kall person. Fast jag har bott i massor av lägenheter. Men det är över iallafall, som det heter 3:e gången gillt.

Nu har jag en vecka kvar och kan njuta för fullt. Idag sov jag till 9.00 sen åt jag en stor frukost gick ut o handla för kvällens mat som fattades.
Det blir färsk lax (hitta igår 500 g för 20 kr) med jordnärtskocks pure med kall romsås med lök o äpple som jag älskar. Till de sparris :)

Imorgon ska vi från halv 12 gänget träffas o äta på Indigo så underbart o längtar verkligen!
Mys på högsta grad :)

Nä nu ska jag lägga mig i soffan med en skön filt o titta på tv.

Hoppas du min vän får en toppen dag!

tack för att du finns!
Kram


RSS 2.0