lönesamtal

Igår hade jag lönesamtal och det gick väldigt bra. Känns så bra o jag brinner för mitt jobb o utvecklar rätt och i rätt tempo. Det är viktigt att man inte ger allt o sen går in i väggen eller vågar inte ge nåt. Så jag ger så jag orkar både idag och om 5 år o 10 år.
Men just nu känns det sååå bra o jag älskar mitt jobb!

Jag åter fått sjukan igen (påssjukan) lyckades köpa 2 par skor på en vecka ;) love love shoes! Finns ju inget bättre.

Om 2 veckor är det vårruset och jag tränar inte så mycket inför det utan kör bara min vanliga träning så jag har konditionen uppe.

Imorgon ska jag klippa mig och vet inte hur bara, vet att jag ska spara mitt lång hår och klippa det mjukt.

11 maj åker jag till Borlänge o bokar alla sista detaljerna nu.

Kraaam


Besviken

Igår var vi hos leverantören o han berätta att det kommer skjutas upp. På ett sätt så är det okej för då blir det bra o lite små justeringar kvar men på ett sätt dröjer det ju..*suck* Men vi får tänka positivt.
Vi har satt dit en vägg precis vid entrén när man går in eftersom vi vill ha ett kapprum eller där man hänger upp ytterkläderna så slipper man se dem.

Men nu tar jag lite påskledigt o ska åka iväg!

Hoppas bara min huvudvärk släpper..har haft den i dagar o den vägra försvinna!

Kraam

Glad påsk


Fiskarheden

Våran hus leverantörer är Fiskarheden och idag blir det ett träff med dem 17.30 för att verkställa alla minsta detaljerna nu. Men igår fick vi ett brev ifrån kommunen o dem ska ha ett samrådsmöte med oss o kvalitetansvarige, suck! Allting kommer ta hundra år..kunde ha börjat med detta i mitt förra liv så kanske allting hade blivit klart i tid. Nu lär dem säkert börja gräva i maj istället för april. Alltså en månad försening!!!!

Nu ska jag packa ihop o cykla till jobbet!

Ha en skön dag! För det ska jag ha..solen skiner o solglasögonen på!

Kraam


Äntligen!

Det gick snabbt, nu har vi fått tillbaka bygglovs papprerna o kommunen har godkänt!! Kan det bli bättre? :)
Så nu ska vi bara få en dejt med hustillverkarna så vi kan planera in sista detaljerna till huset o sen får dem börja gräva så fort dem bara kan!
*wihooooo*

Idag blir det halv 12 hos en kompis! Gott gott.. ska bli mysigt!

Till helgen kommer mina foster föräldrar :)

ha en toppen dag alla mina vänner!

Kraam


Våren

Idag hade jag vår känsla, så underbart vackert väder med värme i luften. Kan inte bli bättre.
I veckan är det nu bokad träning som jag är taggad för.

Alltså har egentligen inget o skriva om utan ville bara lämna ett litet spår efter mig.

Nu ska jag strax sova.

Natti natt!

(Honey is back, röd som en tomat men börjar få en brun färg..hahahahaa)


Lakritsroten



I Stockholm på Sveavägen har dem öppnat en butik med bara lakrits 400 olika sorters lakrits. Shit alltså. Det låter som o komma till himlen. Hittade denna goda "Opal" som ska påminnas om "Salt i-sol" som fanns förut i butiker med små askar. Den här ska vara extra salt. Gick in på nätet o gjorde en beställning, men vad tror ni 110 kr för frakt!! Sjukt, tror jag får boka en dags tur till Sthlm snart för att gå in i denna butik o lukta på salt. Mums! Eller om någon har vägarna förbi så får man jätte gärna köpa en ask till mig så får man pengar sen!

Idag skiner solen men jag ligger hemma o nyser. Hoppas det bara är allergin o inget annat. Ska ut sen senare.
Önskar alla en skön dag!

Kraam


Ny väska


I Februari köpte jag denna vår väskan. Har i alla dessa år bara haft svarta o svarta o någon enstaka gång nåt brunt o de är jag trött på. Så jag köpte denna fina o ska ha den nu till våren men hjag har gått o väntat nu i en månad. Idag kanske det är dags o slå till eller vad säger ni?
Den kan man även hänga på armen o snett över axeln o det ser snyggt ut.

Nu är dagens agenda att köra ett skivstångspass, sen en snabb sushi lunch med mor o sen blir det kvällsjobb. Så det blir fullt upp från o med nu.
Önskar alla mina en trevlig fredag o helg!

(Vissa har det bra o solar o har sitt rum vid havet o dricker öl o jobbar.. saknar min älskling som är i Alicante med jobbet)

Kramar

Koka potatis


När jag var jobbad einom vården när jag var yngre på mitt sommar jobb så berätta dessa tanter som jobbade där väldigt bra saker. Först lyssnade jag men har inte använt det på många år. Men nu när jag tränar o är jätte hungrig när jag kommer hem så kokar jag upp vattnet med potatisen i högsta värmen o sen stänger jag av plattan o vips så är potatisen klara efter 20-25 minuter beror på hur stora potatisen är. Bra va? :)
Idag gjorde jag så o sen så duscha jag o fixa emellan.

Nu har våren kommit tycker jag, underbart strålande sol även om det blåser rätt mycket emellan.

Önskar alla mina läsare en toppen dag!

Kramar


iphone

Nu har jag också gått med i trenden att skaffa mig en iphone. Men den har inte kommit igång ännu eftersom den var låst till Halebop.

Nu väntar vi på bygglovet ska gå genom så nu händer det inget förräns om några veckor.. *suck* Vad är värre än att behöva vänta på något som man inte kan vänta på.
Men det går framåt iallafall. förhoppningsvis ska bygget börja 1 juni om allt går rätt, då ska dem hinna gräva o gytja grunden. Whioo! :)

Dagens agenda står det att det ska bli en sväng till Marieberg o sen hem till mamma o äta pizza!
Nu dags för en stund våra bästa år och sen en sväng till Åhlens o köpa ett block o upp till vinden för o lämna vinterskorna.

Ha en bra dag mina vänner!

kraam


planlösningen

Här är plalösningen. Hoppas det går bra att se. Inte lätt o veta hur man vill ha men resultatet blir ju bra. Har fått med de vi vill ha så det känns kanon. Vi har skickat in bygglovs papprerna nu och det dröjer några veckor..

Ikväll ska jag ha en mys kväll.. laddat upp med film o sushi! hihi :)

ha en skön helg allihopa.

Kraam

RSS 2.0