Ullared

(google)

 

I augusti blir det några dagar i Göteborg, och de jag ska vara med vill ta en tur till Ullared, men alla boende är bokade. Det enda som fanns var sånt med utan toa..*fyy* Men man kanske ska prova o leva lite som en skogsmulle :) *funderar starkt* Varför vi tänker så här är ju för att Västervik ligger åt andra hållet och Örebro högre upp o långt ifrån. Men nån kanske avbokar så vi kanske får åka dit och spendera lite money :)

 

Imorgon kommer mina två söta vänner som ska komma hit på middag, gör nåt liknande av tre rätters, och fördrink till det..

I mitt liv finns det några vänner som betyder massor för mig och det är T, R, N, T, P och även C. Tack för att ni finns!!

 

Nu ska jag lägga mig i soffan o sova..

Ps. Oh Johan du kan väl lämna ett inlägg när du har läst detta :) ds.

Ta hand om er mina vänner..

 

Puss o kram Miss Ullared


choklad fondu


Hej Min vän!
Kvällen börja jag med en rask promenad sedan kunde jag inte låta bli och köpte med mig kinamat. Tog en dusch med kropps peeling o ansikts peeling och ett glas vin och där efter jordgubbar med fondu..så gott!

Nästa lördag kommer jag ha reseber vid denna tid eftersom jag ska åka på natten med Swebus till arlanda..smidigt! :) Har beställt en ny bikini från hm..eftersom känslan att åka iväg o shoppa lite nya strandkläder gör ju allt mer spännande. Köpt scarfs som jag ska ha för o skydda håret mot solen. Sedan masa mini shorts o kjolar som ska användas flitigt. Har nu gjort en checklista så jag inte ska glömma saker.. så ska snart börja packa o checka o stryka och checka o stryka från listan!..Åh vad spännande med nytt land nu :)

Jag har både hört negativa o positiva feedback om Turkiet men det bästa är sin egna uppfattning så nu ska jag åka ner dit o se o tycka vad jag vill :)

Så Alanya here I come :)


Önskar alla mina blogg läsare en trevlig helg!

Puss o kram miss choklad fondu

why??

Varför kan man inte bara vara ärlig? Ska det vara så svårt?..Jag är ärlig och vill..

nästa freag flyger jag till Turkiet.ska bli skönt o få fly iväg ifrån allt! Hatar ibland att livet inte är enkelt..vill så mycket!

skriver mer när jag är på humör!

Kram miss why..

:(

Ala Chicken Bacon

Nu lagar jag äntligen nåt avancerat mat som jag inte har haft tid för, men idag blev jag så sugen på hemlagat.

Mitta ala chicken bacon:

kyckling som jag dela i fem bitar och lindade in bacon. Krydda först med salt o peppar och sen la jag detta i en ugns form i mitten. Formen är ringlade med en god olivolja.
Jo, sedan hitta jag majskolvar delade i icas egna märken i frysen. Tog de och morötter, färsk potatis, svamp och några bacon skivor. Glömde köpa halloumi men det får duga.
Lägg allt i en ungsform runt om köttet.
Krydda med timjan, rosmarin och jag hade en grekisk oregano som jag köpt nere i Grekland som är så god!!! Love it! (kostar inga peng alls, så köp det nästa gång ni är där. Passar till sallad, potatis, köttfärs osv)

Sen sist men inte minst klickar med smör, gärna lite extra på majsen.
Till det ska jag servera knorrens egna Creamy pepper sås! :) så god är den. Till det blir det en tomat och fetaost sallad.

Nu ska jag vänta tills maten är klar..för är hungrig som en gris nu! (bakis) ;)

På måndag börjar min semester!..

vad ska ni göra?


Önskar alla mina blogg läsare en trevlig helg!

Puss o kram miss ala chicken bacon ;)

Next stop: Denmark-Dronninglund

Nu är det bara några utbildningsdagar kvar. Känns skönt att det väntas 8 veckors ledighet efter det. Dronninglund är så mysig ställe, med god mat och en gammal herrgård med sån fin natur runt omkring. Kommer njuta upp till max.


Innan jag bestämde mig att skriva detta inlägg kom jag på att att inläggen blir mycket roligare om det finns med en bild. Speciellt när jag läser andras med.
härdan efter så kommer jag med lägga in bilder.
Som alltid eller föddes så har jag aldrig gillat att ta foto.. finns inte ens med i min ordlista. *hihi*

Nu har jag packat snart klart men har självklart beslut ångest om vilka skor..vill lära mig att jag inte behöver alla skor med mig!..HAHA..
Har nu noppat mina ögonbryn och tog en sushi middag efter det med ett glas vin och nu ska jag hoppa in i duschen med lite gegga på ansiktet och peeling and shave!..:)

Hoppas ni får en toppen fin vecka mina vänner. Jag är tillbaka på torsdag kväll...

Puss o kram miss happy :)

förvånad

Läste en blogg och blev genast förvånad men ska genast sluta med det. Måna rakar sig intimt och man kan få stora bölder av rakning. Ska genast sluta att göra det på bikini linjen...inte värt.
Vem gör inte detta idag. Använd apotekets produkter från rfs creme..
Tjejen det skrevs om hade rakat sig och blev svårt sjuk och hade fått en böld men det hade blivit 30 st, sluta genast upp med rakningen! inte värt..det kan även bli cysta.

Nu närmar det sig studenten..mina gamla elever ska nu lämna skolans/boendes värld och vidare ut i de vuxna livet..med jobb/studier på högskolor. Känns så sorgligt att ha haft dem i 3-4 år. Man har kommit dem så nära och fått dela sorger och glädje med dem. Önskar alla studenterna en trevlig dag på fredag och en fortsatt lycka i framtiden!

Nu är den underbara sommaren här..så härligt!
"Sommar o sol, vi har korta kjol"

Puss o kram miss förvånad

RSS 2.0