svårt

Ibland är det bara svårt att hantera det, är det för att man själv inte står där? Ja det måste vara så, just nu är det tre mot en som är i samma situation. Därför är jag ensam i det o känns som jag är helt dum i huvudet och ingen förstår. Jag vet o förstår att det måste göras. Minnen och påminnelsen gör så ont i hjärtat att jag bara vill radera o ta bort allt som påminner. Men hela tiden påminns det saker och jag har svårt att få bort det. Vet att det kommer bli bra med tiden, men inte just nu bara.. I hjärtat älskas det men samtidigt gör det så ont att jag inte kan hantera. Jag är rädd och har svårt att lita på sånna här situationer.
Men jag har min egen erfarenhet och jag vet hur det är att stå där utan att någon annan förstår.
Hur rädd jag är.
Hur ensam jag är.
Hur vilsen jag är.
Hur utanför jag är.

Det är här jag vill fly..


Planlösningen

Tyvärr får jag inte in planlösningen på huset :( vet inte hur jag ska göra, den ligger på Adobe Reader..

Nu är vårt största problem om huset ska ha grått tak o sen måla huset i grått som på bilden eller rött tak o vitt hus. Svårt o välja, skulle vilja ha båda färgen.. hi hi!

Jag har hittat ett par skor som jag vill ha, svarta vaga bond i ballerina skor.. :)

Nu ska jag fixa mig!

Våren är på väg..det känner jag! Jippi!

Kram


Tomten

Här är platsen som vi ska bygga. Trädet o busken som står där är på vår tomt. De svarta fläcken  på bilden som är mitt i är våran rondell. Så himla coolt liksom. Trodde aldrig att jag skulle göra detta. hi hi!

Igår så skåla Daniel o jag för vår framtid och han var så gullig, han sa "Jag vill leva med dig och gifta mig med dig o skaffa barn o bli gammal med dig i framtiden" Blev så tårögd..
Känns så himla bra mellan oss! Kan inte bli lyckligare.
Nu står bygget lite stil, våran husmäklare är på semester o vi väntar på att få se vår ritning som har lämnats till en arkitekt o sen ska detta skickas in på bygglov och sen blir det ytterligare några veckor på det o sen blir det grävning. Vår tomt lutar lite så det blir lite extra att gräva. men det gör inget för vår budget har vi lite marginal för sånt här.

Juste igår åt jag så goda räkor som jag vill dela med :)
Spanska räkor.
Färsk/frysta räkor med skal på och det ska vara tinade.
Chili och vitlök o olivolja.

Skiva vitlöken o chilin o fräs lite i olivoljan och lägg på räkorna och stek i högvärme så man får lite färg (inte för länge max 40 sek på varje sida) och sen servera med citron skivor och lägg upp på en fin fat/tallrik med lite blandsallads blad och ät med god aioli o bröd o ost till.

Ha en skön dag!

Kram


Huset



Den här blir det :) hihi!!


Nytt projekt

Hej mina vänner!

Sorry att jag inte har varit aktiv, jag har som sagt tappat intresset för o blogga men snart är suget tillbaka hoppas jag.  Jag har inte glömt er där ute.
Det händer ganska mycket nu både privat o jobb, Jobb är det omplaceringar och nedläggning och utbildning. Så ni förstå att hänga med där är inte lätt. Privata sidan så har jag blivit moster till en söt Maja, hihi! underbart! Samtidigt börjar jag bygga ett hus också så de projektet har börjat. Så fort jag får tid ska jag lägga in bilden här.
Annars är allting bra, allt rullar på som vanligt. Bara att hänga med allt.

Längtar efter mitt sommarlov också snart! ;)

Nu ska ajg ladda för solsidan som är dne nya favoriten!

ha en super skön kväll!

Kraam


RSS 2.0