Moster

 

Kan inte bli bättre. Jag är moster till världens bästa pojk som även är min Gudson. Älskar honom så enormt! Han är min. Nu kommer det en tillökning i familjen och jag ska bl moster igen..wiieee!! Jag hoppas det blir en prinsessa för en prins har vi redan i huset.

 

Ville bara dela med min nyhet! :)

 

Önskar alla en trevlig helg!

 

På återseende!

Puss o kram Miss moster


Äggröra

Åh har just funnit äggröra i min egen smak. Måste bara dela med mig denna.

1 person:

1 ägg
2-3 körsbärstomater som är delad i 4
1 msk ca purjolök
2 msk grädde (ungefär, älskar när den är krämig)
1 klick dijonsenap ungefär som en 10 mynt
2-3 msk cheddar ost (har fryst ner)
salt & peppar

Stek allt till en gryn..gärna löst då smakar den krämigare! Så jäkla gott bara!
Nyttigt och gott.
Köpte häromdagen skogaholms lantbröd med havsalt och osötad, attans vad gott! Serverade en sån macka med ost choritzo korv i tub med äggröran!
(Brödet innehåller inte så mycket socker och mindre kolhyderater än andra bröd)

Mums!!


Im not feeling good...

Jag har börjat o hosta, och börjar få ont i halsen med. Hoppas det inte är nån influensa på gång nu. Har ingen lust o bli sjuk. Får äta råa vitlök imorgon.. ;)

Nu är det dock bara en vecka kvar innan jobbet kommer igång. Varit borta i drygt 2 månader. Känns bra, men skulle lätt kunna jobba på sommaren 4 veckor också.

Jag har lärt mig mycket av att titta på Dr Phil och Super Nanny, "Vill man ha rätt eller vara lycklig" sedan att när allting blir fel så är det oftast på missförstånd och kommunikations brist. Nu när jag läser min bok via jobbet som vi har läxa till den 31 augusti där förekommer det olika fall beskrivningar och stösta problemet idag är kommunikationen. Det var det ven för 20 år sen också som boken är skriven på. Menar vi är 20 år längre i framtiden idag men ändå är det lika mycket problem. Alla vet att det är kommunikation som gäller ändå väljer man att undvika detta. Varför har folk svårt att svälja sin stolhet och istället för och lösa problem och erkänna att man har fel och kan be om ursäkt. Det är ingen fara, bara du som vinner på att kunna säga förlåt.

Jag hoppas att utvecklingen blir bättre bland folk..så mitt tips är till er där ute. Prata, prata prata prata!! Det hjälper..även om det inte alltid är bästa lösningen. Man kan ta hjälp av en pall eller tala stol om man har svårt att lyssna på varandra eller avbryter.. låt personen prata till punkt!

  • Kommunicera genom att prata
  • Låt personen alltid tala till punkt.
  • Ha gärna en pall/stol så en o en kan prata.

Nu ska jag snart kolla på film.

ha en bra fortsatt kväll mina vänner.

Puss o kram

My life is going mmm....

Ja livet traskar på som vanligt... snart är mitt åtta veckors semester över men så är det tiden har väl aldrig stått still när man har velat det. Men samtidgt vad vore livet om allt ståd still? Vi skulle se ut som statyer och inte fick utvecklas oss. Men det jag ville var ju mer att jag vill ha semster året om! hihi.. ;)

Idag kommer T och hon ska hitta på lite hyss.. men det tillåter jag fr det känns bra både för mig o henne!..Wihoo :) Love her.
Ikväll fick jag en inbjudan av P och ska hem till henne o grilla. Mums..saknat henne så mycket! Blir gott..säger aldrig nej till grillat eller korv..HAHAHAA..

men först blir det en god onyttig frukost sen blir det göra sig iordning o sen ut på stan med Tina. Underbart väder och två underbara dejter idag..kan dagen bli bättre? Dont think so..
I wish everyone a perfekt beautiful day my friends.

Take care..
Because " My life is going mmm..."

Kisses and huggys
Miss life

Raggmunk


(Tasteline)

Idag ska jag ge mig in på att göra detta. Blev så sugen så ska prova. Receptet är enkelt och utan mjölk så kanske min mage fixar detta. På senare veckor har den varit ganska lugn. Skönt!

För 4 personer:

1 kg potatis(ar)
1 st ägg
1 msk mjöl
smör, och olja till stekning
salt och peppar

800 gram rimmat sidfläsk, i skivor
smör, och olja till stekning                

Tillagning

1. Skala och riv potatisen grovt. Krama ur vätskan om det behövs. Vispa ihop ägg och mjöl samt vänd ned den rivna potatisen i smeten. Blanda allt snabbt, salta och peppra.

2. Stek fläsket frasigt och gyllenbrunt, inte för länge för då blir det hårt och torrt. Börja stekningen med lite olja och smör i pannan. När fläsket är klart häller du av flottet men sparar det till stekningen av raggmunkarna. Håll fläsket varmt.

3. Bryn smör och lite fläskflott i en stor stekpanna, klicka ut smeten och platta till så tunt sommöjligt. Stek raggmunkarna frasiga och gyllenbruna på båda sidor.

4. Servera rykande varmt med fläsket, rårörda lingon och eventuellt äppelkompott.                             

Se om detta blir gott!

Ha en underbar dag.

Puss o kram




bara så där..

 

 

Dem där skorna till höger har jag fastnat för men tyvärr säger ekonomin NEEEJ!! Har tom räknat ihop mina mynt pengar som inte ens kommer i närheten av den totala summan.. 800kr!

Vart kommer allt ifrån, varför är skor så dyrt varför står skor mig så nära hjärtat, varför måste vi ha skor varför måse vi köpa skor?? Kan nån snälla svara på detta?

Nu ar vi fått svensk sommar.. me not like! Vil ha mer av den tropiska vären så man kan få vara lite solbränd, ett bra tag till när amn börjar jobba. Om exakt två veckor så är jag tillbaka till jobbet. saknar mina ungdomar så..men dem får ajg se om tre veckor. Sen är det en lång höst innan man får jullov. Planerna är ju dock Indien men om resorna är dyra så får jag väl sitta hemma och njuta av en kall vinter *not*

Idag ska jag ner till ica o köpa mig lite kräftor som jag ska äta sen..mums! I love kräftor, räkor, havskräftor you name it! Men inte krabbor men det går på sushi..

Kvällens tema: Hämtmat och en film..

ha en super trevlig kväll!

På återseende..

Puss o kram

RSS 2.0