hösten


Kära vänner...
Tiden
går så himla fort, snart dags för att gå mot mörkare tider. Glöm inte att den 31 oktober ska vi dra tillbaka en timme och få sova mer i mörkret. Så fort mörkret faller är det tider för och jul handla, glitter, rött, trängsel, stressade människor, planering, julbak, laga skinkan allt ska förberedas och inte minst så ska en fin grön julgran handlas och lysa upp vardagsrummet. Julen är underbart fin, umgås med familjen och dela glädje och lycka. Jag är så glad att jag har familj, vänner som tycker om mig. Har ett stort hjärta som räcker till en viss person med som har fått en speciell plats i mitt hjärta för alltid.

I höst blir det mycket mys i höst mörkret med alla jag tycker om o älskar. Det blir utbildningar via jobbet som jag ser framemot, handla julklappar till mina nära o kära. En utflykt mot Sthlm blir det hos Tiniz ska bli mysigt. behöver handla på Lush, äta på T.G.I.F, dricka drinkar, kanske bowla och först o främst tjejsnack!! Jag har märkt att det är viktigt att få prata av sig även om det inte är några svåra saker än o bara diskutera, vänner, killar, livet, mode o familj. Få råd och tips. Så folket..diskutera mer.

Jag ser fram emot hösten vad den har att erbjuda mig. Kanske en sista minuten resa igen..Det jag vet är att 2010 Höst terminen gav mig en bra start..

Nu ringde sov klockan här, dags för mig o plocka ihop huvudet och stoppa huvudet i kudden som en struts o sova snart.

Sköt om er mina vänner.

Puss o kram Miss höst


Lycklig

Hej vackra!

Suger fortfarande på karamellen och just nu känns det bara så bra. Livet börjar gå uppåt för mig men tänker en extra tanke åt en än som nyss förlorat två av sina nära o kära. Ibland är livet så orättvist att man bara blir ledsen på allt. Medan vissa har det bra o vissa får gå i genom massor med saker hel livet.

Igår var jag på utbildning, så intressant o bra. En psykolog/psykoterapuet som föreläste om schrizofrena människor. jag ska säga att jag fick med mig så mycket i bagaget och delar gärna med er som vill höra.

Idag blir det shopping time med mamma o syster ska bli så mysigt att bara vi tre ska umgås.
Sen ikväll blir det spinning och mys på kvällen av hemlig beundrare besök :)

Nu är det dags för mig o fixa sig.

Önskar alla mina nära o kära och givetvis bloggläsare en toppen dag!!

Puss o kram miss Lycklig

suger på karamellen

Back on track, nu är jag på god väg o bli frisk! Ingen halsont eller hosta bara lite snuva. Men det hör till hösten.
Det händer så mycket i mitt liv just nu, men en sak känns ju bara så bra. För bra!
Mitt liv är på toppen just nu!

Puss o kram


sjuk


Halsen strejkar..jag är sjuk nu efter ha jobbat två veckor med människor!!

*suck*

Hopas ni mår bra mina vänner.

 

Puss o kram från miss sjukling


RSS 2.0