Shopping tokig

(www.ginatricot.se)

Idag fick den här tröja n följa med mig hem, den sitter kanon men ett linne under. Nöjd med mitt köp.. :)
Juste, som ni vet mitt köpstopp så har jag kommit på att jag skiter i det för jag vet att annars handlar jag gärnet månaden efter, lika bra o köpa de man vill MEN MEN MEN tänka hundra gånger om jag behöver. Även små skit som vatten flaska och handla mat varje dag. Planera planera..som att ta med en vattenflaska. Speciellt nu i sommar kommer det gå åt. Bästa är egentligen och att ha en flaska i frysen innan så blir den iskall och ta med den så tinar den sakta med säkert och underbart gott. (Man kan smaksätta den också)

Nu är det 5 veckor kvar o jobba med ungdomar sen en veckas planering osv.

Juste, har börjat o träna igen nu :) känns kanon!

Önskar alla en trevlig valborg!


På återseende miss shopping tokig


Köpstopp

(Google)

 

 

Nu är det dags för köpstopps månad IGEN, det funkar ganska bara varannan månad typ..eller sist hade jag i februari månad men 3-4 ggr om året funkar. Man behöver verkligen inte saker som man tror man gör!.. ;)

Denna månad ska jag boka in mig på en ansiktsbehandling och klippa mig på tisdag, mina toppar börjar bli kluvna.. :( men sist var det 3 månader sist jag klippte mig och fräschade upp min frisyr. Vet inte hur jag ska klippa mig igen, får googla på frisyrer..tips? Så tar jag gärna emot det, vill gärna behålla mitt långa hår och kankse lugg igen..?

Maj månad är en full proppad månad då det händer så mycket, sista månaden för mina elevers avslut/student..födelsedagar därmed jag själv fyller år. Sugen på nån liten party med mat/tilltugg och bara få uppmärksamhet! :D Det är ju inte helt fel det.. presenter.. :) *fniss* glada härliga trevliga vänner!

Imorgon är det sista dagen för skit pencillinen, äntligen! Trött på den nu..munnen smakar medicin och jag är trött hela tiden! Igår sov jag hela tiden och la mig tidigt igår 21.30 och vakna 8.30, nåt skumt! men helgen har varit så skön att bara sova bort.. ;)

Nu ska jag hem till syster och måla lite saker och sen busa med min Isak..saknar han!

Hoppas ni får en mysig söndag..

På återseende

Puss miss köpstopp


Nu så...

..Nu är det dags för mig o börja må bättre. 10 dagars kur i pencillin..sen ska det tränas och njutas av varje dag. Som sagt har man vatt så trött på att vara sjuk varannan vecka. Kyss sjukan så kallad körtel feber..inte så konstigt att man har varit sjuk.

Vännen Tina har varit här i helgen..skönt det. Vi har hittat på massa mysiga saker..det som jag äntligen fick smaka var hennes goda snabb recept på tortellini med cream fraiche som var smaksatt av timjan, svamp o citron och stekt bacon till..yummi!! :)

nu ska jag snart sova!

ses mina vänner..
på återseende kram miss frisk snart


Kommit på...

Nu har jag kommit vad det är som jag trott..att jag ska förvandlas till en katt? På denna universium?..No No, för mycket fantasi filmer. Eller som Sabrina Tonårshäxan ;)
Nej, här är det, jag har sår i halsen, för jag har harklat, druckit varmt och ätit mat fast jag knappt kan svälja.. så nu har jag kommit på det.

Igår önskade jag mig en spring pojke som kunde vara här och koka te, hyra film, ge mig glass och bädda ner mig i sängen och sen bara finnas där. Kan man hyra in nån sån? Isåfall vart? :)

Snart har jag tvättat klart..

Blir tokig, vill träna men kan inte..imorgon blir det läkar besök thats it! Ge mig knark vad som bara jag slipper vara sjuk nu för femtio elftegången...

På återseende...

Puss miss spring pojke


Förvandlats till en katt?

Hela dagen har jag känt att jag har nåt hår i halsen.. har jag svalt en hårboll? Blivit en katt..undra vad det är. Undra om man kan förvandlas till nåt annat ibland... usch, men då skulle jag inte vilja vara en katt isåfall.

Är fortfarande sjuk, snuvar, hostar och trött..sover hela tiden. Ska stanna hemma och bara vila..och inte ens anstränga mig att diska :)

Det är så underbart att våren är här men önskar att jag var frisk så jag kunde njuta av våren.

Nu så ska jag fortsätta harkla så jag får bort det jag har i halsen..om jag har nåt eller om jag är på väg att förvandlats till nåt..*spännande*

På återseende miss katt

Göteborg weekend

I fredags åkte jag ner till Gbg och skulle träffa andra tre tjejer. Syrran o jag åkte och hade ur mysigt hela dagen innan de andra kom vid 19-20 tiden. Syrran o jag var inne i Lush..så otroligt fina underbara grejer.
Vi gick ut och åt på nåt ställe och jag var suen på deras tonfik men dne var slut så det fick bli köttbullarmed mos :) hemmagjorda..mums!! :)

Lördagen intogs med hotell frukost åt precis allt blev så mätt att jag inte var hungrig på 6 timmar eller nåt. Det fick bli en enkel lunch i med att vi skulle ut och äta. Vi åt på SoHo och det var så gott..drinkar, god malet och det var underbart gott!
Glömde visst nämna att det var shopping mellan 10.00-15.00..benen var helt sönder mosade! Men det var fint väder och mysigt och strotsa omkring i gallerior och affärer. Jag hitta et par vita jeans legging, en randig corall färgad line och ett par röda tygskor :)

Söndagen var de frukost igen men denna gången åt jag de jag tyckte om och inte proppfull ;) lätt hänt de där! hihi..
de andra åkte vid 12-13 tiden men syrrans o mitt tåg skulle gå vid 14.00.
Vi gick omkring, fika och köpte med oss sushi, syrran försökte men hon spydde på tåget..stackare!*
Mittemot oss satt en ur trevlig kille.. ;) en snygg sån med! hihi..

Men helgen var underbar! Och när man kom hem så har man fått en förkylning nu..så ligger här o kurierar mig...

Nu till helgen kommer min vän Tina :) miss u!

Ha en bra solig dag..nu är våren på väg! Love it!

ps. såg en bloggare med :) ds

På återseende kram miss flue

RSS 2.0